Taxaties
Ook voor schadetaxaties kunt u terecht bij Autospuiterij Nico Mooij. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met schade aan uw auto, dan is het verstandig om op korte termijn een schaderapport op te maken. Wij kunnen de schade voor u inventariseren, taxeren en advies uitbrengen voor de te nemen maatregelen met de verzekering. Autospuiterij Nico Mooij is gespecialiseerd in het rapporteren van oorzaken en gevolgen.

Ruiten
Wij vervangen of repareren alle ruiten. Als u een ster of barstje in uw voorruit heeft loopt u grote kans dat deze, bij hoge of juiste lage temperaturen en door gebruik van uw airco, gaat doorscheuren. Het is dus goed om zo’n ster of barstje direct te laten repareren.

Repareren is gratis vanaf standaard WA-extra, zonder verlies van no-claim. Wij regelen graag de afhandeling met uw verzekeraar voor u. Wij raden u aan om direct na het ontstaan van de beschadiging een sticker of stukje plakband hierop aan te brengen. Zo voorkomt u dat er vuil en vocht binnendringt en kan de beschadiging bijna onzichtbaar worden hersteld.

Blindering
Ook voor blindering van uw bedrijfsauto kunt u bij ons terecht. De folie is er in diverse tinten, het geeft privacy, is anti-inkijk en inbraakwerend

Meer diensten