De carrosserie wordt uitgedeukt of gedeeltelijk vervangen met behulp van de modernste technieken. Wanneer de schade dusdanig is dat er onderdelen ontzet zijn, dan wordt het onderdeel op een speciale richtbank geplaatst. Zo voldoet u na de reparatie weer aan de fabrieksspecificaties .

Het restylen van de carrosserie behoort ook tot de mogelijkheden die u bij Autospuiterij Nico Mooij kunt laten doen. Als de carrosserie is uitgedeukt of van nieuw plaatwerk is voorzien, gaat het door naar de afdeling voorbewerking.

Hier wordt het plaatwerk geschuurd, strak gemaakt en in een roestwerende primer gespoten. Vervolgens gaat het naar de spuitcabine waar deze voorzien wordt van een perfecte nieuwe laklaag.

Dankzij onze 20 meter lange spuitcabine kunt u bij ons terecht voor de meest uiteen- lopende objecten. Wij hebben jarenlange ervaring in het spuiten, herstellen en of beletteren van vrachtwagens, touringcars, industriële objecten, bestel- en personen- auto’s, boten, caravans, campers, landbouwmachines en zelfs zweefvliegtuigen

Meer diensten